Product icon - Bakery

INGREDIËNTEN VOOR DE INDUSTRIËLE BAKKERIJ

Innovatieve vulling-, deeg- en kleuringconcepten.

Innovative vulling-, deeg- en kleuringconcepten voor de industriële bakkerij.

In 2011 hebben we de Bakery Squad in het leven geroepen en hebben we heel veel kennis en ervaring gecombineerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat Vaessen-Schoemaker zich met succesvolle en bewezen concepten nog steviger in de convenience-industrie heeft gevestigd. Een combinatie van smaak, technologie, knowhow en ervaring. We zijn vooral bekend geworden door onze vullingen voor bakkerijen en onze convenience producten – in allerlei vormen en concentraties. Of u nu op zoek bent naar de perfecte kaasvulling, deegproducten zonder gist, glutenvrij bladerdeeg of een satésaus zonder pinda’s; wij zorgen ervoor! Wij zorgen dat uw product meerwaarde biedt, zodat u de concurrentie voorblijft. Natuurlijk voldoen al onze concepten voor bakkerijen aan de bekende vereisten. Zo hebben deze een clean label en/of bevatten ze geen allergenen of gluten.

Nieuwe innovatieve concepten | Glutenvrij bladerdeeg & satésaus zonder pinda’s

Glutenvrij bladerdeeg en satésaus zonder pinda’s behoren tot de nieuwe innovatieve concepten voor bakkerijen. Tegenwoordig moet er namelijk rekening gehouden worden met allergene stoffen. We hebben dan ook een glutenvrij bladerdeeg ontwikkeld dat lekker en krokant is en in grote hoeveelheden, op een industriële lijn, kan worden geproduceerd (Rademaker bijvoorbeeld).

Product range

Bakstabiele fullingen (hartig & zoet)

Oplossingen voor deegsnacks zonder gist

Droge glazuren die niet plakken

Eivervanger voor een gekleurd en glanzend laagje

Houdbaarheidsverlengers

Filling & Topping_1
Bakery_4
NexGenDo dough with savoury filling

NexGenDo deeg met hartige vulling

NexGenDo dough with VascoGlaze

NexGenDo deeg met VascoGlaze (ei vervanger)

VascoFill - Vulling concepten

Eenvoudig te gebruiken, kostenefficiënt en een geweldige smaak

Onze bakkerij experts hebben vullingen ontwikkeld die zowel met als zonder clean label verkrijgbaar zijn. Ze zijn bakstabiel en hebben een volle, rijke smaak. VascoFill is vries- en dooistabiel en perfect om te gebruiken voor het maken van allerlei bakkerijwaren, zoals gevulde (kaas)rolletjes, als topping op stokbroden of hamburgers, Deense koffiekoeken of gevulde croissants. Ze vormen een stabiele basis voor producten waar u uw eigen ingrediënten aan toevoegt.

Bovendien kunt u kiezen uit meerdere smaken. Op dit moment zijn onze (room)kaasvullingen, vullingen met spinazie en witte kaas en verse kaas met kruiden de populairste hartige vullingen. Maar we hebben natuurlijk ook zoete vullingen, zoals chocolade, fruit en cheesecake.

NexGenDo - Deeg concepten

Gist vervanger

Onze oplossing zonder gist voor broodsnacks zijn eigenlijk innovatieve bakpoeders met de volledige functionaliteit van gist. U krijgt zelfs de specifieke smaaksensatie en celstructuur! NexGenDo is eenvoudig te gebruiken voor het maken van zachte deegsnacks. Proofing is niet meer nodig. Bovendien kunnen uw producten direct uit de vriezer in de oven worden geschoven. Na het vormen van het deeg, en eventueel het decoreren, kan het worden afgebakken of worden ingevroren. En ingevroren producten hoeven niet meer eerst te worden ontdooid. NexGenDo wordt vooral gebruikt in broodstengels, pizza’s, gevulde snacks en bagels.

VascoColour - Kleuring concepten

Ei vervanger

Deze oplossing zonder allergenen is geschikt voor brood (dat in een bakvorm wordt gebakken), broodjes of opgerold gebak, bladerdeegproducten en broodstengels. Bovendien is VascoColour voordelig en eenvoudig te gebruiken. U hebt hiermee minder last van bacteriën in uw productieruimte en u verlaagt de kostprijs van uw producten. Met dit product krijgen uw producten de perfecte kleur en een mooi glanzend laagje.

Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840