Product icon sausage

Worst verwerking

100% plantaardige casing

Innovatieve casing concepten voor de industriële worst verwerkingsindustrie

Vaessen-Schoemaker voorziet u van een innovatieve en geavanceerde casing: de Agergel alginaat casing, die geproduceerd wordt bij Agersol. De Agergel casing is 100% plantaardig en wordt gebruikt voor het vullen van diverse soorten worsten. De Agergel casing is geschikt voor een continue productie van worsten door middel van co-extrusie.

De voordelen van Agergel

Agergel is volledig veganistisch en verhoogt de snelheid van uw productieproces, onafhankelijk van het type worst dat wordt verwerkt. Daarnaast is het enorm sterk én flexibel met het behoud van een goede bite en smaak. Hierdoor is het inzetbaar voor de meest uitdagende toepassingen, zoals productie van verse worst op hoge snelheid of het draaien en verbinden van gedroogde vleessnacks zoals Kabanossi.

Met de samenwerking tussen Agersol en Vaessen-Schoemaker worden twee sterktes gecombineerd, namelijk een hoog niveau van klantenservice en innovatiekracht. Daarnaast is het mogelijk om het product volledig aan te passen aan uw specifieke wensen, afhankelijk van het product. Tenslotte, Agergel heeft lage gebruikskosten.

worsten

Agergel is geschikt voor verschillende soorten worsten:

  • Gedroogde
  • Semi-gedroogde
  • Gekookte
  • Verse
  • Gefermenteerde
  • Geroosterde
  • Barbecue
  • Worsten zonder vel
  • Vegetarische
  • Dierenvoeding

Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840