Behaal meer dan 100% kookrendement, fosfaatvrij en met een clean label

Een hoog kookrendement zonder gebruik van fosfaat? Met ons vernieuwde NatuvasTM concept is het mogelijk! Dit concept biedt een drievoudige werking en is dé vervanger van fosfaat.

Dankzij recente ontwikkelingen in de voedselindustrie eisen uw klanten een hogere kerntemperatuur van bereide producten. Daarnaast willen consumenten smakelijke producten en weten welke ingrediënten het bevat. Wij hebben de oplossing voor deze uitdaging!

Fosfaatvrij kookrendement concept

Vergeleken met traditionele fosfaatoplossingen, voegen onze NatuvasTM concepten niet alleen waarde toe aan uw eindproducten, maar behouden we hierdoor ook een sappige en authentieke vleesstructuur. Zelfs bij een kerntemperatuur van meer dan 82°C . Afhankelijk van uw productieproces passen we het concept aan in extensie, declaratie en applicatievorm (injectie/tumblen).

Succesvolle implementatie
Vaessen-Schoemaker biedt niet alleen passende oplossingen, maar ondersteunt ook bij een succesvolle implementatie in uw productiefaciliteit en het optimaliseren van een efficiënt proces voor maximaal resultaat.

Natuvas – De voordelen

  • Zonder fosfaat en E-nummers
  • Meer dan 100% kookrendement bij 82°C
  • Sappige eindproducten met uitstekende smaak
  • Behoud van authentieke smaak
  • Eenvoudig in gebruik op bestaande productielijnen
  • Geschikt voor alle pluimvee– en varkensproducten
  • Natuurlijke smaak en vleesstructuur

Natuvas fosfaatvrij kookrendement

Voorkom pathogenen
Als doorgewinterde experts op het gebied van functionaliteit weten we bij Vaessen-Schoemaker als geen ander dat bereide eindproducten vatbaar zijn voor pathogenen zoals salmonella en listeria. We helpen u graag met een oplossing voor deze uitdaging!