De vega(n) markt blijft groeien – wij groeien met de vraag mee, u ook?

NIEUW: een soja-vrije range geschikt voor vega(n) eindproducten.

Steeds meer mensen laten wel eens een stukje vlees liggen. Na de ‘Green Premiere’ op de IFFA, is Vaessen-Schoemaker continu bezig met de ontwikkeling van alternatieve eiwitproducten. We blijven onze vega(n) productlijnen verbeteren, waardoor we steeds met vernieuwende concepten komen. Veel van onze klanten maken al gebruik van onze duurzame concepten.

Ook uit recente onderzoeken blijkt dat de consumentenvraag naar vlees-alternatieven blijft groeien. Of het nou voor milieu- of gezondheidsredenen is, deze alternatieven moeten vooral smaakvol zijn en niet te onderscheiden van het echte product. En het liefst ook gelijk vegan.

Vaessen-Schoemaker ontwikkelt mee met deze trends met onze nieuwste oplossing: Een vegan én soja-vrije productrange. Ontdek de mogelijkheden voor de vegetarische markt.

Green-snack-basket

VascoVegaTM – de voordelen

  • Uitmuntende smaak en textuur.
  • Toepasbaar in nuggets, burgers en worstjes: wees creatief!
  • Geschikt voor warme (vegan) en koude (vega) eindproducten.
  • Eenvoudig in gebruik: VascoVegaTM, water en texturaat.
  • Geen nieuwe investeringen nodig: Te produceren op bestaande vorm(lijnen).

Dit is een prachtig voorbeeld van een unieke vleesvervanger. Daarnaast focussen we op de ontwikkeling van duurzame groen(t)e concepten om aan te sluiten bij de verschuivende vraag in de consumentenmarkt. We ontwikkelen graag nieuwe producten met u!

Neem gerust contact op met ons sales team om de mogelijkheden te ontdekken, een demo te bespreken of informatie aan te vragen.

COEN VAN OORSCHOT
+31 6 5135 9150
Mail Coen

JORIS HERMANS
+31 6 3009 1741
Mail Joris