Beslag en coatings die zowel het uiterlijk als de bite van uw producten verbeteren

Met beslag en coatings creëren we de juiste bite voor uw producten. Een coating moet knapperig zijn, eenvoudig te bereiden zijn en er ook nog smakelijk uitzien. We hebben veel ervaring met gekookt vlees en producten die water vasthouden. Samen met onze klanten hebben wij deze kennis en ervaring gebruikt om vis-, vlees-, kip- en plantaardige producten te voorzien van de perfecte laag.

Huisbereid beslag en coatings

Dankzij deze concepten krijgen uw producten een uniek knapperig laagje en een lichte textuur. Alsof ze thuis zijn gemaakt.

De coatings zijn geschikt voor frituren, impingement ovens, bakken in de koekenpan en oven. Onlangs hebben we een beslag gemaakt dat gebaseerd is op het traditionele tempurarecept voor ‘fish & chips’.

Het geeft een unieke knapperigheid en een lichte textuur en wordt veel gebruikt voor visproducten (opname tot wel 45%). In plaats van water is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bier toe te voegen voor een unieke bierbeslag ervaring.

Coated-chicken filet
Onze coatings zijn volledig op uw wensen af te stemmen.

We hebben veel soorten standaardbeslag, coatings en paneermeel. Het zijn stuk voor stuk winnende recepten die voordeling zijn en uw product net dat beetje extra geven. Niets is te gek: een rode, gele of neutrale coating? Een fijne of grove paneerlaag? Vaessen-Schoemaker maakt het mogelijk.

Het succes van onze klanten staat bij ons voorop. Daarom helpen wij hen zich te onderscheiden van de concurrentie door middel van speciale producten. We volgen daarbij de trends, waardoor we oplossingen hebben ontwikkeld zonder allergenen en met oude graansoorten. Dit geeft verrassend veel smaak, een extreme knapperigheid en de oplossingen zijn geschikt voor bereiding in de oven.

Wat u ook nodig hebt, wij bieden de perfecte oplossing.

Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840