Verbeterde smaak, rendement en levensduur dankzij onze clean label oplossingen!

In de industrie wordt er veel over clean label gesproken? Volgens ons betekent het dat de ingrediënten nauwkeurig aansluiten op de wensen van de consument. Voor veel producenten betekent clean label extra kosten. Vaessen-Schoemaker beperkt de impact van kosten op het eindproduct. We bieden zelfs toegevoegde waarde, doordat u het concept kunt injecteren of tumblen zonder dat u nieuwe apparatuur hoeft aan te schaffen. De functionaliteit is vergelijkbaar met die van de traditionelere concepten, waardoor u nog steeds het gewenste rendement en kookverlies realiseert. We zijn trots dat consumenten vaker kiezen voor onze clean label-oplossingen dan voor onze traditionelere concepten.

Natuurlijke ingrediënten hebben minder specifieke kenmerken dan kunstmatige ingrediënten.

Dankzij een complexere structuur bieden ze een toegevoegde waarde voor uw eindproduct.

Onze ervaring leert dat clean label-producten niet alleen een vergelijkbare of zelfs betere functionaliteit hebben en lagere gebruikskosten, maar ze geven ook een verbeterde, complexe smaakbeleving in eindproducten.

  Bij Vaessen-Schoemaker ontwikkelen we concepten met behulp van functionele ingrediënten. Daarbij vormt een clean label-zoutoplossing de basis. Deze oplossing levert meer rendement op en maakt het vlees malser.

  Het eindproduct is voor ons het uitgangspunt, want we weten als geen ander waar dit aan moet voldoen en welke functionaliteiten het moet hebben. We weten exact wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

  We hebben clean label-oplossingen voor:

  • Verbeterde conservering van uw product
  • Een verbeterde, natuurlijke smaak
  • Een verbeterde uitstraling van uw product
  • Een verbeterde textuur
  • Vermindering van het kookverlies

  Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840