Meer rendement en minder dripverlies voor de kip, rood vlees en vis verwerkingsindustrie

Al meer dan 70 jaar maakt Vaessen-Schoemaker functionele (clean label-)concepten voor injectie, tumblen of dippen van kip, rood vlees en vis. Onze specialiteit is het creëren van toegevoegde waarde – we combineren onze kennis van ingrediënten en processen met het juiste product. Al deze functionele ingrediënten verbeteren het rendement, beperken het dripverlies en voorkomen kookverlies. Uw marges staan onder druk en u hebt een onderscheidend product nodig. Geen zorgen, wij bieden u de juiste oplossing.

Het gebruiksgemak van vloeibare Natuvas

Een vloeibare range die volledig clean label is.

Voordelen:

 • Eenvoudig toepasbaar
 • Geen investering nodig voor een nieuw systeem
 • Eenvoudig in gebruik in uw huidige productiefaciliteit
 • Realiseer een beter rendement én sappiger eindproduct

  chicken filet

  Deze producten zijn fosfaatvrij, hebben een clean label en zijn ontwikkeld voor een beter rendement en het voorkomen van drip- of kookverlies bij kippenvlees.

  Functionele ingrediënten voor de kipverwerkingsindustrie

  Clean label met een beter rendement

  Binnen dit concept hebben we een aantal productlijnen ontwikkeld: Alomine, Vascan en Natuvas (clean label). Deze producten zijn fosfaatvrij, hebben een clean label en zijn ontwikkeld voor een beter rendement en het voorkomen van drip- of kookverlies bij kippenvlees. Ze voldoen aan de behoeften, eisen en processen in de kipverwerkingssector en bieden allerlei mogelijkheden, onder andere voor injectie en tumblen.

  Functionele ingrediënten voor de vis, schaal- en schelpdieren industrie

  Clean label met een beter rendement

  Binnen dit concept hebben we twee productlijnen ontwikkeld: Pescamine en Natuvas (clean label). Met functionele ingrediënten maken we verse en ingevroren vis en schaal- en schelpdieren nét iets beter: een beter rendement, minder dripverlies, een natuurlijke uitstraling en de typische smaak en geur van vis. Deze concepten bieden allerlei mogelijkheden, ook voor onder andere injectie en dippen. Een concept op maat? Ook dat is mogelijk.

  Vergelijking tussen Pescamine 190, Natuvas 253 en een vergelijkbaar product bij het onderdompelen van kabeljauw.

  Functionele ingrediënten voor de verwerkingsindustrie van rood vlees

  Clean label met een beter rendement

  Binnen dit concept hebben we een aantal productlijnen ontwikkeld: Alomine, Vascan en Natuvas (clean label). Deze producten zijn fosfaatvrij, hebben een clean label en zijn ontwikkeld voor een beter rendement en het voorkomen van drip- of kookverlies bij rood vlees. Ze voldoen aan de behoeften, eisen en processen in de vleesverwerkingssector (rood vlees) en bieden allerlei mogelijkheden, onder andere voor injectie en tumblen.

  Injected Red Meat

  Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840