Creëer een consumentenvoorkeur dankzij meer smaak en verbeterd uiterlijk van uw product

Consumenten zijn tegenwoordig veeleisender dan ooit. Een bedrijf dat zich onderscheidt, krijgt de kans om herhaalaankopen te genereren bij de consument. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten die zich onderscheiden in de markt. Dat betekent ook dat een product er beter moet uitzien en lekkerder moet smaken. Iedere geur en kleur is van belang. Voor een optimaal product combineren we technologie, ingrediënten en kennis. Zo valt uw product op, dankzij verbeterde smaak en uiterlijk.

VascoTaste | voor bereid vlees

Binnen dit concept hebben we een systeem ontwikkeld waarmee producten een glanzend laagje krijgen en behouden na bereiding.

Steeds meer consumenten over de hele wereld bereiden hun vlees op de Amerikaanse manier, door het vlees in te smeren met een saus of marinade. Zo krijgt het vlees meer smaak en ziet het er lekker uit.

  Bij Vaessen-Schoemaker combineren we technologie, ingrediënten en kennis voor een geweldige smaak en een aantrekkelijk ogend product. Enkele voorbeelden:
  dry marinade chicken filet

  VascoTaste

  Glazuur voor vlees met een droge marinade

  Marinades op oliebasis zijn niet meer nodig. VascoTaste absorbeert het vocht uit het vlees- of visproduct of het vocht dat u hebt toegevoegd, waardoor het wordt omgetoverd tot een perfecte glazuur of coating. Uw product ziet er visueel erg aantrekkelijk uit. Onze standaardsmaken zijn onder andere: Hot & Spicy, Winzer, Mediterranean en Asian Sensation.

  Chicken Wings Glaze

  VascoColour

  Voor bereid vlees

  Voorgegaard vlees, zoals vlees voor in een salade, ziet er vaak uit alsof het gegrild is. Maar dit proces is niet zo eenvoudig. Daarom is er nu VascoColour: een product dat de kleur geeft van gegrild of gebraden vlees.

  Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840