Vullingen en toppings voor vlees, deeg en plantaardige producten.

De producten die succesvol op de markt worden gebracht, zijn producten die opvallen. Al tientallen jaren worden er bladerdeeghapjes gevuld met bijvoorbeeld kaas of vlees, maar tegenwoordig worden er meer texturen en componenten in verwerkt. Op industrieel niveau is vullen een ware kunst en uitdaging. De smaak moet goed zijn, de vulling moet er langzaam uitlopen en deze moet thermostabiel zijn. Dit geldt overigens ook voor de toppings.

Co-extrusie: de volgende generatie gevulde producten.

Wij weten alles over eiwitbinding en het maken van deeg. Ons VascoFill-concept zorgt ervoor dat u een heerlijk product krijgt waar consumenten van genieten. Bovendien is het concept volledig veilig en voordelig in gebruik. Een win-winsituatie voor uw bedrijf!

Wat denkt u van gehaktballen met een vulling van spinazie en mozzarella? Of een tex-mex snack met barbecuesaus?

  Filling & Topping_1

  VascoFill - Klaar voor gebruik

  Deze vulling gebruikt u direct in uw productieproces. Bovendien krijgt u door de verse ingrediënten een culinaire beleving. Deze vulling is alles wat u nodig hebt.

  Bij Vaessen-Schoemaker combineren we technologie met ingrediënten en kennis. Zo maken we vullingen die fantastisch smaken, een lekkere textuur en geur hebben, langzaam uit het product lopen en veel groente bevatten (zoals spinazie). Samen met u kijken we naar de huidige trends.

  Dat is wat de consument ziet en graag wil. VascoFill maakt het u gemakkelijk: het maakt niet uit wat voor gevuld product u wilt of wat de bereidingsmethode of vorm ook is. Het is zelfs verkrijgbaar zonder allergenen, zoals lactose.

  VascoFill Topping

  VascoFill Concentraat

  Dit concept bestaat uit smaakcomponenten, een bindmiddel en is thermostabiel en direct klaar voor gebruik. Hiermee maakt u eenvoudig een vulling en kunt u uw eigen ingrediënten toevoegen. U bent dus flexibel, want u kunt uw eigen vulling maken wanneer het u uitkomt. Dankzij gebruik van verse ingrediënten, wordt uw product een waar culinair hoogstandje.

  VascoFill All-In

  VascoFill - Alles-in-een

  Alle ingrediënten, bijvoorbeeld kaas, in poedervorm. U hoeft alleen water toe te voegen, mengen en dan is de vulling klaar. Voor optimale flexibiliteit en gemak!

  Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840