Goed gevuld event 22 en 23 januari 2019

Goed Gevuld. Een dagdeel durend event met een speciale focus op gevulde producten.

Voor onze klanten organiseren wij op 22 en 23 januari, in samenwerking met Verbufa een Goed Gevuld event.


Lees meer

Vacature: planner/inkoper (m/v)

Ӏ Klantgericht Ӏ Bevlogen Ӏ Collegiaal Ӏ Betrokken Ӏ Accuraat Ӏ Stressbestendig Ӏ Communicatief vaardig Ӏ

Vaessen-Schoemaker is een internationaal opererend en sterk groeiend bedrijf gevestigd in Deventer. Ambitie, innovatie en kwaliteit zijn de pijlers van het huidige succes van de onderneming. Onze medewerkers vormen het hart van onze onderneming, ze zijn betrokken en bevlogen. De werkcultuur is dynamisch met korte lijnen in een informele en vlotte sfeer. Voor het bedrijfsbureau […]


Lees meer

Deventer voedingsmiddelenfabrikant neemt Poolse branchegenoot over

Producent van voedingsingrediënten Vaessen-Schoemaker verwerft een ruim meerderheidsbelang in zijn Poolse branchegenoot Agersol.

Deventer voedingsmiddelenfabrikant neemt Poolse branchegenoot over Producent van voedingsingrediënten Vaessen-Schoemaker verwerft een ruim meerderheidsbelang in zijn Poolse branchegenoot Agersol. Het in Deventer gevestigde bedrijf krijgt daarmee greep op de snel groeiende markt van ingrediënten voor snacks en vegetarische producten. ‘We zien onze markt veranderen doordat consumenten meermalen per dag een kleine snack nuttigen en ook vaker […]


Lees meer

Seminar Craftsmanship & the future of meat

GEA Food Solutions Bakel in samenwerking met Vaessen-Schoemaker

We nodigen u graag uit op ons aanstaande seminar Craftsmanship & THE FUTURE OF MEAT in Bakel (NL) op 9 oktober 2018, dat we organiseren in samenwerking met Vaessen-Schoemaker. Dit eendaagse evenement met een focus op de voorbereiding en marinade van SAUSAGE, BURGER en BACON zal u niet alleen inspireren, maar het zal u ook […]


Lees meer

Taste from within

Verrijk of verbeter de smaak van kip

Zorg dat consumenten voor uw product kiezen. Het eetgedrag van consumenten verandert snel. Met de toename van convenience producten, neemt ook de consumptie van koude, gekookte kip toe. Kip wordt vaak koud gebruikt in salades, sandwiches, wraps en dergelijke. Helaas laat de gebakken kippensmaak vaak te wensen over in deze creaties. Het eetgedrag van consumenten verandert […]


Lees meer