Onze Natuvas Oplossing: Minimaliseer het dripverlies en maximaliseer de holding time

Minimaliseer het dripverlies en maximaliseer de holding time en realiseer een heerlijk smakend en sappig eindproduct.

Voor de voedingsindustrie blijft het minimaliseren van dripverlies en het verhogen van rendement een belangrijk onderwerp. Daarnaast zullen retailers en thuisbezorgservices zich blijven focussen op de holding time. Hoe kunnen zij na bereiding hun mooie producten met minimaal smaakverlies en maximale sappigheid op het bord van de consument krijgen? Met Natuvas bieden wij hiervoor één oplossing.

Onze Natuvas oplossing is een clean label product en staat garant voor eindproducten met een optimale smaak, sappigheid en een verlengde houdbaarheid. Het vermindert in hoge mate het dripverlies waardoor verpakkingen mooi schoon blijven.  Natuvas houdt het product mals gedurende de gehele productcyclus! Na bereiding zorgt het ervoor dat producten tijdens de holding time hun smaak en sappigheid behouden zodat coatings echt krokant blijft.

Uw voordelen

  • Uitzonderlijke sappigheid gedurende de gehele houdbaarheidsperiode en holding time
  • Minimaal dripverlies (ook na ontdooien!) en een blijvend schone verpakking
  • Krokante coatings door perfecte vochtretentie tijdens bereiding
  • Subliem smakende producten, ook wanneer koud geserveerd
  • Verhoogd rendement
  • Moeiteloos te gebruiken binnen uw bestaande systemen

Bekijk hier al onze succesvolle concepten.

Onze Natuvas formule passen we speciaal aan op uw producten en is geschikt voor vlees-, kip- en visproducten. Onze oplossingen zijn geschikt voor injectie, dippen en tumbling. In combinatie met onze Taste from Within productlijn, kan de productsmaak verder verbeterd of versterkt worden door de smaak van een bereidingswijze toe te voegen (gekookt, gebraden of gegrild).

Samen met onze klanten en partners creëren we optimale houdbaarheid en holding time, wat een voortreffelijk smakend, sappig en mals eindproduct geeft voor de consument.

Geïnteresseerd in onze Natuvas oplossing? Neem contact met ons op via  of bezoek onze website.