The future of meat is green

Vaessen-Schoemaker onthult de primeur van haar groene alternatief voor het meest klassieke stuk vlees

Vaessen-schoemaker IFFA 2019

Vaessen-Schoemaker is aanwezig op IFFA 2019 in Frankfurt van 4 tot 9 mei 2019 in Hall 12.1 stand B79. Wees de eerste die onze primeur ziet! Daarnaast presenteren we onze laatste, innovatieve concepten voor convenience en snacking. We laten zien dat ‘groen’ meer is dan enkel vegetarische oplossingen en ook geschikt is voor eindeloos veel mogelijkheden met vleesverwerking.

Zie onze primeur als eerste!

ERVAAR ONZE PRIMEUR TIJDENS EXCLUSIEVE LIVE DEMO'S OP IFFA 2019

Versla kookverlies en verbeter je marges

Veel bedrijven hebben te maken met drip- en kookverlies in hun productieproces. Vaessen-Schoemaker biedt de juiste oplossingen voor het verbeteren van productrendement. Pluimvee wordt steeds vaker gebruikt voor producten in de mainstream convenience sector. Hierdoor wordt productrendement steeds belangrijker. Vaessen-Schoemaker heeft een nieuw, E-nummer vrij product ontwikkeld, Natuvas™, dat geschikt is voor injectie en tumblen met een YOG prestatie van meer dan 100%. Zelfs bij kerntemperaturen van boven de 82 graden Celcius. Of het nou rendement verbetering, preventie van dripverlies of kookverlies is; wij hebben de juiste oplossingen voor u. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een geweldige smaak en bite. Daarnaast hebben onze producten vergelijkbare gebruikskosten als fosfaat producten. Al onze oplossingen zijn kostenefficiënt en natuurlijk.

Convenience en snacking

Vaessen-Schoemaker streeft naar een toekomst waar vlees wordt gecombineerd met ‘groen’. Met het onthullen van onze nieuwste innovaties laten we zien dat ‘groen’ bestaat naast vlees en eenvoudig kan worden gebruikt als een waardevolle toevoeging aan uw huidige productassortiment.

Vaessen-Schoemaker is volop bezig met de ontwikkeling van innovatieve concepten voor convenience en snacking. Tijdens IFFA 2019 introduceren we onze nieuwste concepten. Deze stellen u in staat om uw producten te differentiëren terwijl de smaak en rendement verbeteren.

Sous vide concepten

Kooktijd van sous vide varkensvleesgerechten is een uitdaging. Langzame kookprocessen zorgen voor mals vlees met een geweldige smaak. Wat als u niet alleen de kooktijd kan verkorten, maar ook een optimale malsheid en smaak kan realiseren? Het is nu mogelijk! Vaessen-Schoemaker biedt nieuwe concepten die kooktijd significant verkorten terwijl het vlees erg mals blijft.

Ervaar onze toegevoegde waarde in een 1-op-1 productvergelijking tijdens IFFA 2019.

Sous vide pork

Double burger concepten

Ons double burger concepten stellen u in staat om uw klanten te voorzien van unieke, gedifferentieerde producten. Wat dacht u van een vegetarische ‘kip’ burger met een Tex Mex topping? Onze concepten bieden een geweldige smaak en zijn geschikt voor eindeloos veel combinaties van ingrediënten. Met het gebruik van dit concept bereidt u uw bedrijf voor op een duurzame toekomst.

Wees de eerste om dit unieke concept te ervaren.

Double burger Tex Mex

Groen snacking mandje

Ontdek een nieuwe manier van gezond snacken. We laten vegetarische concepten zien. Een van deze concepten is een snacking mandje met daarin nuggets met een groentevulling. Convenience was nog nooit zo ‘groen’.

Ervaar het zelf tijdens IFFA 2019.

Groene snacking nuggets

Caesar salade concept

Vlees kan de hoofdrolspeler zijn in uw Caesar salade. Ontdek nieuwe manieren om uw Caesar salade nog smakelijker te maken. Dit concept bevat hoog rendement kipfilet en bacon met een sterk verlaagd zoutgehalte met een superieure smaakbeleving.

Geniet als eerste van dit gezondere, smakelijke concept tijdens IFFA 2019.

Caesar salad

Bestel uw toegangskaarten

Bestel uw gratis toegangskaarten via dit contact formulier. Na bevestiging sturen wij uw voucher codes zo spoedig mogelijk naar u toe.

Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840