The future of meat is green

Vaessen-Schoemaker onthult de primeur van haar groene alternatief voor het meest klassieke stuk vlees

Vaessen-schoemaker IFFA 2019

Vaessen-Schoemaker is aanwezig op IFFA 2019 in Frankfurt van 4 tot 9 mei 2019 in Hall 12.1 stand B79. Wees de eerste die onze primeur ziet! Daarnaast presenteren we onze laatste, innovatieve concepten voor convenience en snacking. We laten zien dat ‘groen’ meer is dan enkel vegetarische oplossingen en ook geschikt is voor eindeloos veel mogelijkheden met vleesverwerking.

Zie onze primeur als eerste!

ERVAAR ONZE PRIMEUR TIJDENS EXCLUSIEVE LIVE DEMO'S OP IFFA 2019

Convenience en snacking

Vaessen-Schoemaker streeft naar een toekomst waar vlees wordt gecombineerd met ‘groen’. Met het onthullen van onze nieuwste innovaties laten we zien dat ‘groen’ bestaat naast vlees en eenvoudig kan worden gebruikt als een waardevolle toevoeging aan uw huidige productassortiment.

Vaessen-Schoemaker is volop bezig met de ontwikkeling van innovatieve concepten voor convenience en snacking. Tijdens IFFA 2019 introduceren we onze nieuwste concepten. Deze stellen u in staat om uw producten te differentiëren terwijl de smaak en rendement verbeteren.

Groen snacking mandje

Ontdek een nieuwe manier van gezond snacken. We laten vegetarische concepten zien. Een van deze concepten is een snacking mandje met daarin nuggets met een groentevulling. Convenience was nog nooit zo ‘groen’.

Ervaar het zelf tijdens IFFA 2019.

Spinazie nugget

Caeser Salade

Vlees kan de hoofdrolspeler zijn in uw Caesar salade. Ontdek nieuwe manieren om uw Caesar salade nog smakelijker te maken. Dit concept bevat hoog rendement kipfilet en bacon met een sterk verlaagd zoutgehalte met een superieure smaakbeleving.

Geniet als eerste van dit gezondere, smakelijke concept tijdens IFFA 2019.

kipfilet en bacon

Bestel uw toegangskaarten

Bestel uw gratis toegangskaarten via dit contact formulier. Na bevestiging sturen wij uw voucher codes zo spoedig mogelijk naar u toe.

Heeft u vragen? Neem contact op met ons sales team op +31 570 500 840