*VERVULD* Vacature – medewerker applicatie- en ontwikkelafdeling

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Functieomschrijving

Aanwinst voor de applicatie en ontwikkel afdeling (m/v) 
Ӏ Klantgericht Ӏ Bevlogen Ӏ Betrokken Ӏ Ondernemend Ӏ Praktisch Ӏ Communicatief Ӏ Eigenzinnig Ӏ

Hoe ziet jouw dag eruit:
Bij binnenkomst neem je een lekkere kop koffie mee naar je werkplek en bespreekt wat de dag gaat brengen met je collega’s. Na deze bespreking kleed je je om en maakt de proefkeuken klaar voor de testen van de dag want er komt een klant op bezoek.

Samen met Luuk verzorg je een demo en voer je enkele testen uit met de klant die opzoek is naar nieuwe concepten en applicaties. Na het samen beoordelen van de testen en een voorstel voor het vervolg traject, verlaat de klant enthousiast het pand. Tijd voor een welverdiende pauze!

Na een potje klaverjas of pingpong komt Jeroen van de verkoop bij je langs. Er moet vandaag nog een monster de deur uit die hij vergeten is door te geven. Zo praktisch en doorpakkend als je bent onderneem je meteen actie! Na een kort overleg of dit er tussendoor kan, stel je het proefmonster samen. Voor Jeroen ben jij de held van de dag! Jullie gaan morgen samen bij de klant de oplossing testen in hun proces.

Tot je schrik zie je op de klok hoe laat het is. Wat is de tijd weer snel gegaan! Echter, tijdens de testen eerder op de dag heb je een super idee gekregen hoe je een probleem van een klant op een innovatieve manier kan oplossen. Je bespreekt dit idee met je collega’s en samen bouwen jullie op het idee door. Je maakt een proefopzet zodat je dit deze week nog kan testen.

Het was weer een geslaagde dag!

Functie-eisen

Wie ben jij:
Je bent ondernemend en praktisch ingesteld, jij bent collegiaal en een echte praktijk man/vrouw! Daarnaast heb je:

  • MBO 4 of HBO denkniveau; bij voorkeur in de richting van slagerij of levensmiddelentak.
  • Bij voorkeur een paar jaar ervaring in een slagerij of ander bedrijf/instelling waar het maken van vleesproducten onderdeel is van de dagelijkse taken.
  • Zin om zelfstandig te werk te gaan.
  • Ervaring met MS office programma’s.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (Engels is een pré).

Bedrijfsprofiel

Vaessen-Schoemaker is een internationaal opererend en sterk groeiend bedrijf gevestigd in Deventer. Ambitie, innovatie en kwaliteit zijn de pijlers van het huidige succes van de onderneming. Wij streven er altijd naar het beste te ontwikkelen voor de klant, in nieuwe segmenten en op een innovatieve manier. Onze oplossingen hebben toegevoegde waarde voor de consument, onze klanten en onszelf. Onze medewerkers vormen het hart van onze onderneming, ze zijn betrokken en bevlogen. De werkcultuur is dynamisch met korte lijnen in een informele en vlotte sfeer.

Onze traditionele markt ontwikkelt zich enorm snel. Wij proberen onze klanten voortdurend te voeden met nieuwe concepten die aansluiten op de veranderende wensen van de consumenten. Wij zetten hard in op de ontwikkeling van nieuwe worst, vegetarische en hybride concepten. We merken dat wij extra ondersteuning nodig hebben om onze innovaties goed naar de markt te brengen. Wij zijn per direct op zoek naar technische denker en doener die uit de voeten kan in de proefkeuken en bij klanten.

Jouw reactie:
Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur een korte motivatie met CV naar Jeroen Tromp (). Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Joris Hermans (06 3009 1741).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.