*Vervuld*Vacature: Medewerker Applicatie en Ontwikkeling

*Vervuld*Binnen Vaessen-Schoemaker wordt gewerkt aan ontwikkelingen voor de vlees-, vis-, bakkerij- en vegetarische markt. De vegetarische markt in snel groeiend, om onze klanten te kunnen blijven verrassen met interessante en nieuwe concepten zijn wij op zoek naar een leuke collega die de afdeling technologie kan ondersteunen:

Medewerker Applicatie en Ontwikkeling (m/v)
Ӏ Bevlogen Ӏ Ondernemend Ӏ Praktisch Ӏ Communicatief Ӏ Pro-actief Ӏ Klantgericht Ӏ

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

Je gaat je voornamelijk bezig houden met de ontwikkeling van vegetarische producten op de afdeling Vegetarisch & Convenience. Naast je werkzaamheden voor deze afdeling help je ook af en toe onze andere afdelingen. Samen staan we immers sterker!

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van diverse interne en klantspecifieke testen. Na het uitvoeren en gezamenlijk beoordelen van de testen zorg je voor een goede verslaglegging, zodat de uitkomsten later goed terug te vinden zijn.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze ontwikkelingen naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor is het erg belangrijk om te kijken naar (nieuwe) grondstoffen. Deze ga je uitgebreid testen op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen.

Om klanten mee te nemen in de vele mogelijkheden die wij bieden, geven wij zowel interne als externe productpresentaties. Deze productpresentaties ga je voorbereiden en op een gegeven moment ook zelf geven. Daarnaast behoort ook het maken van klantsamples en het registreren hiervan tot je werkzaamheden.

Functie-eisen

Wie ben jij:

Je bent ondernemend en praktisch ingesteld, jij bent collegiaal en een echte praktijk man/vrouw!

Daarnaast heb je:

  • MBO 4 of HBO denkniveau; bij voorkeur een opleiding in de richting levensmiddelentechnologie.
  • Bij voorkeur een aantal jaar ervaring in levensmiddelenbranche.
  • Een hands-on mentaliteit.
  • Ervaring met MS office programma’s.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (extra talen zijn een pré).

Vaessen-Schoemaker groeit hard. We verwachten van jou dat je actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van Vaessen-Schoemaker. Naast de standaard werkzaamheden, stellen we een proactieve houding zeer op prijs waarbij je initiatieven tot verbeteringen toont en implementeert, maar ook meedraait in diverse uiteenlopende projecten.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij:

Vaessen-Schoemaker is een internationaal opererend en sterk groeiend bedrijf gevestigd in Deventer. Ambitie, innovatie en kwaliteit zijn de pijlers van het huidige succes van de onderneming. Wij streven er altijd naar het beste te ontwikkelen voor de klant, in nieuwe segmenten en op een innovatieve manier. Onze oplossingen hebben toegevoegde waarde voor de consument, onze klanten en onszelf. Onze medewerkers vormen het hart van onze onderneming, ze zijn betrokken en bevlogen. De werkcultuur is dynamisch met korte lijnen in een informele en vlotte sfeer.

Jouw werkplek is de afdeling technologie, een hecht team wat sterk is in samenwerken. Op deze afdeling worden alle productconcepten uitgedacht en uitgebreid getest voordat ze op de markt komen. Of worden complexe vraagstukken vanuit de klant opgelost. De afdeling werkt nauw samen met de accountmanagers, waarbij snel schakelen aan de orde van de dag is. Je rapporteert direct aan Thomas Alberts, technoloog vegetarisch & convenience.

Jouw reactie:

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur een korte motivatie met CV naar . Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact opnemen met Thomas Alberts (06 1357 1089).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.