*Vervuld*Vacature: Medewerker Kwaliteit

*Vervuld*

Vaessen-Schoemaker is een internationaal opererend en sterk groeiend bedrijf actief in de voedsel ingrediënten gevestigd in Deventer. Wij creëren voedselconcepten voor onze klanten in de vlees- vis- bakkerij en convenience sectoren en leveren uiteindelijk daar de ingrediënten voor.  Ambitie, innovatie en de manier van werken zijn de pijlers van het huidige succes van de onderneming. Onze medewerkers vormen het hart van onze onderneming, ze zijn betrokken en bevlogen. De werkcultuur is dynamisch met korte lijnen in een informele en vlotte sfeer.

De afdeling kwaliteit is het geweten van ons bedrijf. Kwaliteit heeft een beslissende stem waar niet aan getornd mag worden. Wij zijn op zoek naar iemand die goed risico’s kan inschatten, duidelijke grenzen aangeeft en pragmatisch is in het bedenken van oplossingen.

Voor onze afdeling kwaliteit is als gevolg van aanhoudende groei plaats voor een ervaren en adequate:

Medewerker Kwaliteit

Ӏ Klantgericht Ӏ Bevlogen Ӏ Collegiaal Ӏ Betrokken Ӏ Accuraat Ӏ Stressbestendig Ӏ Communicatief vaardig Ӏ

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op kwaliteitsgebied.

Op het lab voer je gemakkelijk verschillende analyses uit en je bent verantwoordelijk voor de ingangscontrole van grondstoffen, samen met de collega’s van het laboratorium.

Je beoordeelt leveranciers en hun grondstoffen op kwaliteit. Je gaat proactief op zoek naar de informatie die je nodig hebt om de juiste afwegingen te maken, en zorgt dat deze informatie op de juiste manier binnen onze organisatie wordt verspreid.

Het maken en beheren van eindproductspecificaties en het invullen van bijbehorende documenten en het aanleveren van deze informatie aan afnemers wereldwijd is geen probleem voor je.

Een gedeelte van je tijd voer je kwaliteitscontroles uit, waarvan je de uitkomst direct terugkoppelt aan de productie manager en de kwaliteitsmanager.

Klanten komen bij jou terecht met informatieverzoeken over geleverde producten. Je onderhoudt contacten met controlerende instanties, coördineert en begeleidt audits en voert deze indien nodig zelf uit.

Je werkomgeving

De afdeling kwaliteit is de spil tussen productie, ontwikkeling en verkoop. Het is de plek waar informatiebehoeften van al onze stakeholders bij elkaar komen, of het nu voor ontwikkeling is of voor klanten die willen weten hoe we voedselveiligheid borgen. Vanwege je rol en positie sta je voor kwaliteit. Je rapporteert direct aan de kwaliteitsmanager.

Vaessen-Schoemaker groeit hard. We verwachten van jou dat je actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van Vaessen-Schoemaker. Naast de standaard werkzaamheden, stellen we een proactieve houding zeer op prijs waarbij je initiatieven tot verbeteringen toont en implementeert, maar ook meedraait in diverse uiteenlopende projecten.

Jouw profiel

Je hebt HBO denk- en werkniveau en een relevante opleiding zoals levensmiddelentechnologie of laboratoriumonderwijs.
Ervaring binnen de food productieomgeving is een sterke pre.
Je hebt kennis van kwaliteitssystemen en certificeringen zoals HACCP, BRC, Riskplaza.
Je bent vaardig met ERP- en receptuursystemen.
Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en schrift.

Kwaliteiten die jou omschrijven zijn stress bestendig, communicatief, flexibel en je hebt er lol in om dingen tot achter de komma te weten en te begrijpen. Daarnaast ben je een zelfstandige werker die initiatief durft te nemen.
Communicatief ben je sterk ontwikkeld; je bent in staat je kennis te delen en over te brengen op collega’s van onder meer de productieafdeling, technologie of verkoop. Ook weet jij klanten op een vriendelijke maar duidelijke manier te woord te staan.

Mocht je hiernaast sportief zijn aangelegd, een potje kunnen tafeltennissen of klaverjassen dan voorzien we een perfecte match.

Ons aanbod:

Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling voor >32 uur met uitzicht op een vast contract.
  • Werken in een enthousiast team in een ambitieus en succesvol MKB-bedrijf.
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een korte motivatie met CV naar ons () te mailen. Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Wouter Hilhorst (0570 500 840). Meer informatie over Vaessen-Schoemaker vind je op www.vaessen-schoemaker.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.