*VERVULD* Medewerker verkoop binnendienst / export

*VERVULD* Vaessen-Schoemaker is een internationaal opererend en sterk groeiend bedrijf gevestigd in Deventer. Ambitie, innovatie en de manier van werken zijn de pijlers van het huidige succes van de onderneming. Onze medewerkers vormen het hart van onze onderneming, ze zijn betrokken en bevlogen. De werkcultuur is dynamisch met korte lijnen in een informele en vlotte sfeer. Voor ons bedrijfsbureau is per direct plaats voor een:

Medewerker verkoop binnendienst / export
Ӏ Klantgericht Ӏ Bevlogen Ӏ Collegiaal Ӏ Betrokken Ӏ Accuraat Ӏ Stressbestendig Ӏ Communicatief vaardig Ӏ

 

Dit ga je doen:

Je bent het eerste aanspraakpunt voor onze klanten en bent verantwoordelijk voor de orderstroom van begin tot einde. Jij zorgt ervoor dat de producten tijdig en zonder problemen in binnen- en buitenland geleverd worden. Naast het voeren van overleg met de verkopers en klanten, heb je ook contact met de vervoersbedrijven en overige externe instanties.

Concreet bestaan jouw taken uit:

 • Telefonische en schriftelijke contacten met klanten en agenten / distributeurs.
 • Vaststellen van levertijden (ook export) in overleg met de productieplanning.
 • Organiseren van transport en bijbehorende douanezaken.
 • Klachten registreren en doorgeven aan de coördinator.
 • Onderhouden contact met huisexpediteur en andere vervoerders.
 • Verantwoordelijk voor het registreren van prijzen en afspraken in Exact.
 • Ondersteunen van de verkopers.

Je rapporteert direct aan de manager bedrijfsbureau.

 

Jouw profiel:

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO+ / HBO denk- en werkniveau.
 • Een relevante opleiding of aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is een sterke pre.
 • Je bent vaardig met ERP- , online en Microsoft Office systemen.
 • Beschikbaarheid van 5 dagen per week (39 uur) is een sterke pre.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Duits is een pre.

De ideale kandidaat is sterk proactief ingesteld, je ziet mogelijkheden of knelpunten voordat ze ontstaan en neemt daar direct zelf actie op. Naast klantgericht-denken heb je oog voor het grotere plaatje; kan je orders combineren of bestelt een klant ineens een pallet minder? Jij belt gelijk op om het te onderzoeken. Contact met klanten gaat je soepel af en je bent in staat snel een goede relatie op te bouwen.

Jouw competenties zijn stressbestendigheid, goede communicatieve vaardigheden, flexibel en in staat het overzicht te houden op hectische momenten. Continue voortgangscontrole zit in jouw bloed.


Je werkomgeving:

De afdeling verkoop binnendienst is onderdeel van het bedrijfsbureau; het hart van de organisatie waar alle operationele lijnen samenkomen. Het is een klein en hecht team welke de schakel vormt tussen verkopers, klanten en planning.

Vaessen-Schoemaker groeit hard. We zijn continue bezig met actuele ontwikkelingen op de markt en hebben hier een koploper-functie. Klanten kunnen rekenen op unieke productconcepten, specialistische kennis en de juiste producten waarmee zij zich kunnen onderscheiden.

We verwachten van jou dat je actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van Vaessen-Schoemaker. Naast de standaard werkzaamheden stellen we een proactieve houding zeer op prijs, hierbij toon en implementeer je initiatieven tot verbeteringen en is er alle ruimte om mee te draaien in diverse uiteenlopende projecten.

 

Ons aanbod:
Wat bieden we jou?

Je komt in dienst met een contract voor bepaalde tijd. Bij een goede beoordeling wordt deze omgezet naar een aanstelling voor onbepaalde tijd, waarmee je deelneemt aan de jaarlijkse winstdeling van Vaessen-Schoemaker.

De functie is ingeschaald op een maandsalaris van € 2.700,00 tot max. € 3.600,00 afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een 39-urige werkweek (1 ft). Bij Vaessen-Schoemaker eindigt de werkweek op vrijdag één uurtje eerder, om 16:00.

Verder zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden vastgelegd zoals een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en recht op 195 vakantie-uren per jaar op basis van een 39-urige werkweek.

En natuurlijk alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een sterk groeiend bedrijf!

 

Jouw reactie:
Ben je enthousiast?
SSolliciteer dan direct door een korte motivatie met CV naar Personeelszaken te mailen (). Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Robert Lenselink (0570 500 843).
Meer informatie over Vaessen-Schoemaker vind je op www.vaessen-schoemaker.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.