*VERVULD* Vacature: receptie- en baliemedewerk(st)er / administratief medewerk(st)er

Deze vacature is inmiddels vervuld. Vaessen-Schoemaker is een internationaal actief en snelgroeiend bedrijf dat gevestigd is in Deventer. We zijn niet zomaar een ingrediëntenleverancier. Al meer dan 70 jaar denken we vanuit technologie en in marktgerichte concepten voor de voedselindustrie.

We zijn partner voor onze klanten in het ontwikkelen van volledige voedselconcepten en leveren de ingrediënten die daarvoor nodig zijn. Onze grootste afzetmarkten zijn bakkerij, vis, vlees, vegetarisch en convenience industrieën. We werken vanuit functionaliteit, binding, mondgevoel, textuur, houdbaarheid, opschaalbaarheid en smaak – alles om het perfecte product bij de consument te krijgen. We werken nauw samen met partners die dezelfde ambitie hebben als wij: het ontwikkelen van unieke voedselconcepten. Gezamenlijk maken we ons voedsel iedere dag beter, veiliger én lekkerder. Daarnaast lopen we voorop in de eiwittransitie binnen de vleesindustrie. Dit blijkt onder andere uit onze recente campagne ‘The Future of Meat is Green’. -> link naar concepten

Ambitie, innovatie en kwaliteit zijn de pijlers van ons huidige succes. Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf; ze zijn toegewijd en vol passie voor hun werk. Onze werkcultuur is dynamisch met korte communicatielijnen in een informele en plezierige omgeving. Hierdoor zijn we in staat om continu nieuwe ideeën, concepten en oplossingen te ontwikkelen voor de voedingsindustrie.

Voor onze receptie zoeken wij per direct een receptie-/baliemedewerk(st)er voor 24 uur per week, die het nieuwe gezicht van Vaessen-Schoemaker wil worden.

Receptie- en baliemedewerk(st)er / administratief medewerk(st)er
Ӏ Klantgericht Ӏ Gastvrij Ӏ Collegiaal Ӏ Betrokken Ӏ Accuraat Ӏ Stressbestendig Ӏ Communicatief vaardig Ӏ Teamplayer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als één van de eerste arriveer je op de zaak. In alle rust ruim je de afwasmachine uit en vul je de koffie/thee aan. Je collega’s kunnen nu genieten van een lekkere kop koffie, zelf neem je er ook een mee naar de werkplek.

Je verwerkt de post en de e-mails, je weet al hoe de agenda van de dag eruitziet. Om 9:30 is het eerste bezoek, ze zijn een kwartier te vroeg maar zo accuraat als je bent, staat de koffie en thee al klaar. Terug op de werkplek komt Adrie met het verzoek om met spoed een document te controleren op spelling en lay-out. Eigenlijk heeft hij het nodig voor 13:00… Je helpt hem graag uit de brand en voor de pauze ligt het document op zijn bureau.

De tijd vliegt, het is al pauze. Met collega’s ga je een stuk wandelen of gezellig klaverjassen in de kantine. Voor het bezoek in de middag heb je alles al klaargezet, inclusief de presentatie. Na de pauze komen de collega’s langs; Erwin heeft etiketten voor samples nodig en Dré vraagt of je enkele reizen wil uitzoeken. Je zoekt gelijk een leuk hotel uit wat aansluit op Dré’s wensen. Wanneer Erwin de samples brengt, zorg jij voor de correcte verzending en registratie in Excel en Exact.

Tussendoor verwerk je telefoontjes, e-mails en binnenkomende pakketten. De bezorgers weten je naam en je hebt een vriendelijk woord voor ieder. Collega’s maken regelmatig een praatje en door je centrale positie weet je precies wat er speelt in het bedrijf. Aan het eind van de dag komt Coen met de vraag of er nog met spoed een zending de deur uit kan. Jij krijgt het geregeld: Je weet een koerier te bereiken die wel even wil omrijden. Direct boek je de zending in en als hij binnenloopt kan je het pakket meteen overhandigen

Voordat je afsluit controleer je de agenda voor morgen. Niets gewijzigd. Met een tevreden gevoel zet je de computer uit en de voicemail aan. Ook vandaag heb je jouw collega’s weer goed ondersteund, als de spin in het web was je onmisbaar.

Profiel:

Jij bent een vriendelijke en stevige persoonlijkheid, jij bent collegiaal en een echte teamplayer.

  • Minimaal MBO denk- en werkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Talenkennis (Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift. Meerdere vreemde talen zijn een pré)
  • Ervaring met MS office programma’s
  • Representatief
  • Gastvrij

Jouw reactie:
Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Stuur dan voor 16 augustus een korte motivatie met CV naar Jeroen Tromp (). Wil je meer informatie over de functie neem dan contact op met Erik Vliek (06-5120 9966). Meer informatie over Vaessen-Schoemaker vind je op www.vaessen-schoemaker.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.