Vegan BBQ: heerlijke producten voor een winter of zomer BBQ

We hebben een unieke Vegan BBQ lijn ontwikkeld op basis van onze VascoVega lijn. Hiermee laten we de mogelijkheden van ons bouwsteen-principe zien: neem het gehele concept of alleen de onderdelen die u nodig heeft om uw concepten net dat beetje extra te geven, binnen een kort en snel ontwikkelproces!

Deze vegan BBQ-producten zijn perfect geschikt voor heerlijke zomer en winter BBQ’s en volledig schaalbaar voor industriële voedselverwerkers. Een aantal concepten om u te inspireren:

Vegan worsten
–    Braadworst
–    Groente worst

Evergreens
–    Burgers
–    Saté

Vegan sauzen
–    Mayonaise
–    Knoflooksaus
–    Pindavrije satésaus

Vegan BBQ-pakket

Naast producten voor op de grill kunnen we u ook ondersteunen met de ontwikkeling van vegan vullingen en sauzen, zoals vegan pindavrije satésaus of sauzen op basis van vegan mayonaise. Raak geïnspireerd en ontwikkel uw eigen unieke en heerlijke vegan BBQ-producten!

De voordelen van VascoVegaTM

  • Overheerlijke vegan BBQ-producten
  • Vegetarische opties mogelijk
  • Snel te ontwikkelen met onze VascoVega lijn
  • Vegan sauzen als extra
  • Schaalbaar voor industriële productie
  • Hoofdzakelijk concepten zonder palmolie en soja

Bekijk hier al onze succesvolle concepten.

Onze plantaardige VascoVega producten hebben de juiste balans tussen textuur, sappigheid, smaak, mondgevoel, binding en vetperceptie. Deze concepten zijn een mooi uitgangspunt voor de co-creatie van nieuwe producten. Samen met u ontwikkelen wij het perfecte product voor uw markt(en) door de juiste bouwstenen te combineren.

Geïnteresseerd in onze BBQ-lijn of ‘bouwsteen’ aanpak? Neem contact met ons op via  of bezoek onze website.